EXCLUSIV: Poliţist din Diculeşti, acuzat de abuz în serviciu

Şeful Postului de Poliţie din Diculeşti, agentul şef principal de poliţie Gheorghe Lincan, a aflat de la redactorii Vocea Vâlcii că este cercetat penal.

Şeful Postului de Poliţie din Diculeşti, agentul şef principal de poliţie Gheorghe Lincan, a aflat cu stupoare că este cercetat penal pentru abuz în serviciu prin îngrădirea unor drepturi. Omul legii este acuzat de către un cetăţean al comunei, Gheorghe Bîltac, că nu şi-a îndeplinit bine atribuţiile de serviciu. Mai exact, Bîltac a fost nemulţumit că agentul şef principal de poliţie Lincan nu i-a soluţionat un caz după bunul său plac. Atunci i-a făcut plângere penală pentru abuz în serviciu, înregistrând plângerea direct la Judecătoria Bălceşti.

Şeful Postului de Poliţie din Diculeşti, agentul şef principal de poliţie Gheorghe Lincan, a aflat de la redactorii Vocea Vâlcii că este cercetat penal, el fugind repede la instanţă pentru a vedea despre ce este vorba. „Nu ştiu nimic, nu am fost anunţat că mi s-a făcut vreun dosar penal. Am fost acum la instanţă, după ce mi-aţi spun dvs. şi mi s-a spus că, într-adevăr, mi s-a făcut o plângere penală, însă nu este vorba de trimitere în judecată. Gheorghe Bîltac a făcut plângerea direct la Judecătoria Bălceşti, însă ea trebuie să aibă un curs şi de aceea va fi declinată către parchet. Nu îmi fac griji, pentru că eu ştiu că am procedat corect în toate dosarele. Nu mă joc cu aşa ceva" – ne-a declarat agentul şef principal de poliţie Gheorghe Lincan.

Cât despre Gheorghe Bîltac, cel ce a făcut plângerea penală, acesta se pare că este un procesoman înrăit, el judecându-se cu anumite persoane din Diculeşti de mai bine de 20 de ani.
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...