Investiţii finalizate de Primăria Râmnicului, coordonate de primarul Ion Gigi Matei

Primăria municipiului a finalizat recent mai multe investiţii importante. Una dintre acestea este modernizarea străzii Episcop Climent, în cadrul căreia s-a reabilitat şi asfaltat strada pe o lungime de 255 m, s-a realizat scurgerea apelor meteorice prin pante longitudinale de scurgere şi transversale la bordură şi s-a asigurat sistemul de semnalizare şi marcaj aferent atât traseului executat, cât şi intersecţiilor cu căile de circulaţie care comunică cu această stradă. O altă stradă a cărei modernizare s-a finalizat este Lacului, unde s-au făcut asfaltări pe o lungime de 361 m (inclusiv de trotuare) şi s-a amenajat un zid de sprijin în zona predispusă alunecărilor de teren. O a treia investiţie terminată este extinderea reţelei de iluminat public în zona intersecţiei E81 – str. Decebal, prin montarea a 4 stâlpi metalici cu înălţimea de 9 m.

În domeniul lucrărilor în curs, trebuie menţionată modernizarea intr. Prof. Nicu Angelescu, unde DADP a finalizat bordurarea, iar în prima parte a acestei săptămâni va asfalta carosabilul pe o distanţă de aprox. 120 m.

Luni, 19 mai a.c., a fost dat ordinul de începere a lucrărilor la modernizarea şi reabilitarea străzii Constantin Stănciulescu. Investiţia constă în reabilitarea şi asfaltarea străzii pe o lungime de aprox. 780 m, amenajarea de trotuare, inclusiv bordurare şi realizarea de şanţuri betonate pentru asigurarea scurgerii apelor pluviale. Tot în data de 19 mai s-a predat şi amplasamentul pentru obiectivul "Modernizare şi reabilitare intr. Episcop Inochentie", unde se va realiza asfaltarea străzii pe o lungime de 217 m, inclusiv cu realizarea de trotuare şi sisteme de preluare a apelor pluviale.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...