Şoferi beţi, sancţionaţi cu dosare penale

În fiecare week-end, poliţiştii rutieri ies pe stradă în căutarea şoferilor ce se urcă la volan sub influenţa băuturilor alcoolice. Succes au de fiecare dată, pentru că foarte mulţi conducători auto le cad în plasă. Numai sâmbătă seara, 17 mai a.c., agenţii de circulaţie au depistat trei şoferi beţi la volan. Unul dintre aceştia este Marius P. – 44 de ani, care conducea în stare de ebrietate pe raza comunei Orleşti. El avea o alcoolemie de 0,57 mg/l în aerul pur expirat şi s-a ales cu un dosar penal.

Un alt şofer prins beat la volan este Ion C. – 44 de ani, din Stoeneşti, care a plecat la plimbare cu maşina prin comună deşi avea o alcoolemie de 0,89 mg/l în aerul pur expirat. Bărbatul a fost prins pe DJ 646 E, poliţiştii făcându-i dosar penal.

Şi Ion E. - 25 de ani, din comuna Guşoeni, a fost depistat în timp ce conducea pe DC 85 sub influenţa alcoolului. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat că el avea o alcoolemie de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Drăgăşani, unde i s-au recoltat cele 2 probe biologice de sânge. De asemenea, în cauză s-a întocmit dosar penal faţă pentru săvârşirea infracţiunii prevăzute şi pedepsite de art. 336 al.1 din Codul Penal.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...