REŢETA ZILEI: Cartofi marinaţi în muştar

16 Mai 2014
Ce vă trebuie? 10 cartofi,
2 linguri muştar clasic,
2 linguri miere,
1 linguriţă praf curry,
1 lingură pătrunjel tocat,
3 linguri apă rece,
sare,
piper.

Cum se prepară? Se fierb cartofii în coajă doar pe jumătate. Cât timp fierb cartofii, se prepară marinata astfel: se amestecă toate ingredientele (2 linguri muştar clasic, 2 linguri miere, 1 linguriţă praf curry, 1 lingură pătrunjel tocat, 3 linguri apă rece, sarea şi piperul). Compoziţia este suficientă pentru 10 cartofi medii. Dacă doriţi să gătiţi mai mulţi cartofi puteţi pregăti mai multă marinată. Se răcesc cartofii sub un jet de apă rece şi apoi se decojesc. Se taie cubuleţe ţi peste ei se toarnă marinata. Toţi cartofii se pus într-o tavă tapetată cu hârtie de copt (marinata se evapora în cuptor şi există riscul să se ardă cartofii dacă nu îi puneţi pe o hârtie de copt). Se lasă în cuptor, la 200 grade, vreo 20-25 minute.

Poftă bună!
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...