VIDEO: O pisică a salvat un băieţel de atacul unui câine

16 Mai 2014
O felină curajoasă a demonstrat că pisicile pot fi la fel de loiale ca cel mai bun prieten al omului, atunci când a salvat un băieţel de la un atac de câine pe o stradă din California, zilele trecute.

În filmul intitulat "Pisica mea l-a salvat pe fiul meu", care pare să fi fost înregistrat de un aparat de fotografiat CCTV, un băiat tânăr este văzută pe bicicletă pe un drum de acces de lângă o mașină parcată.

O fotografie făcută dintr-un unghi diferit, arată apoi un câine de culoarea nisipului, care se vede pe partea opusă a vehiculului în staţionare, și care aleargă către copil. Dintr-o dată, animalul înfaşcă piciorul băiatului şi-l răstoarnă de pe bicicletă.

În câteva secunde, pisica băiatului se aruncă asupra câinelui şi apoi îl urmăreşte, în timp ce mama acestuia îl ridică de jos pe băieţel.

La sfârșitul filmului, tatăl băiatului asigură telespectatorii că fiul său este acum în siguranță și arată chiar o fotografie hidoasă cu rana băiatului, care a necesitat copci.

Poliția din Bakersfield a declarat că câinele atacator a fost identificat ca un Labrador-Chow de 8 luni. El a fost predat familiei, însă după atacul asupra băieţelului el a fost pus în carantină şi urmează să fie eutanasiat.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...