ATENŢIE! Poliţia confiscă tot ce prinde

Poliţiştii vâlceni sunt puşi pe fapte mari în ultima perioadă. Având scopul precis de a combate evaziunea fiscală, agenţii de poliţie opresc în trafic absolut toate autovehiculele de transport, le percheziţionează şi tot ce se transportă fără documente legale este confiscat.

Joi, 15 mai a.c., a avut loc o razie de amploare pe acest domeniu, depistând trei şoferi în trafic ce transportau marfă ilegal. Unul dintre cei prinşi este Ştefan T., de 53 de ani, din mun. Drăgăşani, care transporta, în vederea comercializării, cu un autovehicul, 25 saci cu tărâţe, fără a deţine acte de provenienţă. El s-a ales cu o amendă de 500 de lei şi a rămas fără sacii de cereale.

De asemenea, şi Gheorghe C., de 38 de ani, din mun. Rm. Vâlcea, a fost prins în timp ce transporta pe str. Tudor Vladimirescu din Drăgăşani, cu o autoutilitară, 300 kg varză fără a avea documente legale pentru transport sau de provenienţă. El a fost amendat cu 210 lei, iar marfa i-a fost confiscată.

Şi un sibian, Ion Z., de 53 de ani, din mun. Sibiu, a fost depistat în timp ce conducea o autoutilitară, pe DN.7-Goleşti, transportând 23 de saci cu nuci, fără a prezenta documente de provenienţă. Întreaga cantitate de 23 saci cu nuci a fost predata în vederea dispuneri măsurilor legale. În cauză, s-a întocmit proces verbal de depistare.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...