FOTO: Deputatul Cristian Buican dă o mână de ajutor sinistraţilor din Vâlcea

Încă de la primele ore ale dimineţii, deputatul PNL Cristian Buican a luat la pas judeţul, el mergând să le dea o mână de ajutor sinistraţilor din Vâlcea. La Nicolae Bălcescu, acolo unde 150 de persoane sunt izolate după ce un pod a fost luat de apele râului Topolog, liderul liberalilor le-a dus pâine oamenilor şi a stat de vorbă cu ei, aflând că acest râu nu a mai avut un debit atât de mare încă din anul 1974.

Mai mult, la Ştefăneşti, Cristian Buican a fost anunţat că toate fântânile din localitate sunt afectate, el luând decizia să trimită apă potabilă tuturor familiilor ce au nevoie.
buican inundatii 2
La Milcoiu, Cristian Buican a găsit un sat izolat în jurul orei 12.00, iar între Budeşti şi Galicea parlamentarul a observat că drumul este complet inundat, fiind afectate de inundaţii şi zeci de hectare de teren arabil, precum şi zeci de gospodării din Galicea, care au rămas şi fără curent electric. În şanţurile de pe marginea drumului din Nicolae Bălcescu, Budeşti şi Galicea oamenii au găsit peşte ajuns acolo din apele râului Topolog.
buican inundatii 1
Deputatul Buican a ajuns şi în Băbeni, acolo unde împreună cu primarul Ion Bîzîc a mers din casă în casă şi a încercat să ajute pentru rezolvarea problemelor cauzate de inundaţii. Asta pentru că şi în Băbeni inundaţiile au făcut prăpăd, un pod a fost afectat, iar zeci de locuinţe au fost inundate.

Periplul deputatului Buican nu se opreşte însă aici, el urmând să meargă în majoritatea localităţilor din judeţul Vâlcea unde sunt probleme din cauza calamităţilor naturale.

buican inundatii 4buican inundatii  bun 1buican inundatii  bun 2

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...