FOTO: La cerşit de voturi prin noroaie. Liberalii din Vâlcea folosesc însemnele USL

Când e campanie electorală şi au nevoie acută de voturile cetăţenilor, politicienii sunt în stare de multe lucruri. Sunt în stare să umble pe uliţele satelor, prin noroaie, prin ploaie, vânt, viscol şi aşa mai departe. În concluzie, poate să vină şi ciclonul că politicienii sunt de neclintit, ei având un scop precis de a-i păcăli pe cetăţeni să le de votul lor.

Este cazul liberalilor din Vâlcea, care au demonstrat că sunt perseverenţi doar în campanie electorală, pentru că altfel nu se deranjează să-i întrebe pe vâlceni de vorbă. Zilele trecute, câţiva membri PNL de la Goleşti au postat pe contul lor de Facebook poze în timp ce se „bălăceau" în nămol pe uliţele satelor, mergând din casă în casă pentru a cerşi voturi.
campanie noroi 1
Culmea este că liberalii sunt îmbrăcaţi cu pelerine de ploaie, care deşi sunt galbene poartă însemnele USL-ului. Ori, este binecunoscut scandalul din ultimele zile când PNL a contestat la toate Birourile Electorale Judeţene din ţară faptul că PSD se foloseşte încă de însemnele USL. Sigur, cel care a postat, Mihai Constantin Cosmin poate fi bănuit că le face campanie şi pesediştilor. Asta pentru că, deşi recent a trecut în barca liberalilor, nimeni nu a uitat că el, la alegerile locale din 2012, el a candidat pentru postul de primar din Goleşti din parte PSD-ului.

campanie noroi 2campanie noroi 3

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...