BREAKING NEWS: Vadim Tudor a discutat cu disponibilizaţii de la Oltchim (FOTO)

Aflat în campanie electorală, în trecere prin judeţul Vâlcea, Corneliu Vadim Tudor s-a oprit în faţa Prefecturii pentru a sta de vorbă cu disponibilizaţii de la Oltchim care protestau pentru că nu şi-au primit salariile compensatorii promise.

„Ce faceţi aici, oameni buni?" – i-a întrebat fostul lider peremist şi candidat independent la alegerile europarlamentare din 25 mai a.c. Foştii salariaţi de la Oltchim i s-au plâns lui Vadim că autorităţile îşi bat joc de ei şi nu vor să le plătească salariile compensatorii. „Unde este prefectul de Vâlcea? Aţi discutat cu el? Dacă aveţi o listă de revendicări, vă rog să mi-o daţi. O să o public eu în ziarele mele. Aveţi toată încrederea în mine. Nu o să vă dezamăgesc" – le-a spus Vadim protestatarilor.

După 15 minute de discuţii, Corneliu Vadim Tudor s-a urcat în dubiţa sa electorală şi şi-a văzut de drum, lăsându-i pe disponibilizaţi în faţa Prefecturii şi cu aceleaşi probleme.

vadim prefectura valcea 1

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...