Moţiune de cenzură depusă a fost semnată de PNL, PDL, PMP şi PPDD

PNL a depus marţi, 12 mai a.c. moţiunea de cenzură împotriva guvernului Ponta, care a fost semnată de parlamentari de la PNL, PDL, PMP şi PPDD. Aceasta a fost înregistrată la atât la conducerea Senatului, cât şi a Camerei Deputaţilor.

Vicepreşedintele PNL Eugen Nicolăescu declarat că din partea PMP au fost întregistrate 11 semnături, inclusiv a Elenei Udrea. Acestea se adaugă la cele 214 semnături din partea PNL, PDL şi PPDD. În opinia liderului PNL, moţiunea de cenzură va fi prezentată în plenul Parlamentului luni, iar joia viitoare urmează să fie dezbătută și supusă votului în plen.

Moţiunea de cenzură iniţiată de PNL, intitulată "Opriţi Guvernul Ponta 3 - Guvernul corupţiei, demagogiei şi minciunii", se concentrează pe acţiunile premierului Victor Ponta, acuzându-l de corupţie, ipocrizie, atitudini împotriva justiţiei şi de folosirea resurselor bugetare în scop electoral.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...