VIDEO metoda ŞTIFTUL: 11 romi amendaţi pentru şarlatanii pe Valea Oltului

De ani de zile, pe Valea Oltului, în zona Câineni, romii practică cu succes metoda ŞTIFTUL, sute de oameni picându-le în „plasă". În fapt, şarlatanii se prefac că au probleme cu maşinile, făcându-le semne disperate şoferilor să oprească pe dreapta pentru a-i ajuta. Mai apoi, în momentul în care câte un naiv opreşte, romii le cer bani chipurile pentru carburant şi le oferă în schimb inele, lanţuri şi brăţări din tinichea, spunându-le păcăliţilor că de fapt sunt din aur.

Tocmai pentru că foarte multe persoane au căzut în capcana şarlatanilor de la Câineni, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea organizează frecvent razii în zonă, pentru prevenirea acestui fenomen. Ei bine, ultima acţiune de acest gen a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, între orele 11.00 – 16.00, când poliţiştii au amendat 11 persoane ce practicau medota ŞTIFTUL. Valoarea totală a amenzilor a fost de 5.500 lei, însă oamenii legii promit că nu se vor opri aici.

Mai jos puteţi vizualiza un video postat pe YouTube de câţiva vâlceni ce au întâlnit astfel de şarlatani în trafic pe DN 7 - Valea Oltului.
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...