VÂLCEA: Beat la volanul unei maşini plina cu sticle de alcool

Un şofer din Berislăveşti nu s-a putut abţine să nu consume din băuturile pe care le transporta cu o maşină. Ion P. a fost oprit în trafic în dimineaţa zilei de 9 mai a.c., iar când poliţiştii au controlat autovehiculul au constatat că omul transporta 60 de litri de alcool, în mai multe sticle, pentru care nu avea documente de provenienţă sau de transport.

Mai mult, oamenii legii şi-au dat seama că şoferul nu a rezistat tentaţiei şi s-a delectat cu o cantitate considerabilă că alcool, el având o alcoolemie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul pur expirat.

Ion P. s-a ales astfel şi cu un dosar penale pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice în stare de ebrietate, dar şi cu o amendă de 500 de lei, pentru că transporta alcoolul fără acte.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...