REŢETA ZILEI: File de somon cu piper roşu şi lămâie

09 Mai 2014
Ce vă trebuie? 1 file somon cca 700 gr, 1 lămâie mare, 50 gr piper roşu, 1 lingură amestec ierburi pentru peşte, 2-3 linguri ulei de măsline, sare roz de Hymalaia.

Cum se prepară? Spălăm fileul şi îl uscăm cu un prosop. Îl stropim cu zeama de la jumătate de lămâie. Presărăm amestecul de ierburi pe toată suprafaţa şi asezonăm cu sare şi presărăm boabe de piper roşu care îi vor da o aromă deosebită. Lăsăm 10 minute să se pătrundă toate aromele, punem deasupra două linguri de ulei de măsline, îl împachetăm în folie de aluminiu şi îl punem pe grătarul încins, uns cu o lingură de ulei. După ce îl lăsăm cam 3-4 minute pe fiecare parte îl scoatem din folie, stropim cu zeama de la jumătatea de lămâie rămasă şi îl punem pe grill 1-2 minute pe fiecare parte. Nu îl lăsaţi mai mult pentru că se va usca şi va deveni sec. Îl servim pe un platou asezonat după preferinţă.

Poftă bună!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...