REŢETA ZILEI: Aripioare lipicioase

09 Mai 2014
Ce vă trebuie? 1 kg aripioare pui, 2 portocale, 100 ml bere, 4 linguri miere, 2 linguri oţet balsamic, 2 căţei usturoi, sare, piper, ghimber.

Cum se prepară? Condimentăm aripioarele. Le prăjim, doar pe jumătate, până se rumenesc uşor. Punem mierea într-un castron şi o subţiem cu oţetul balsamic. Adăugăm berea, căţeii de usturoi pisaţi, sarea, piperul, ghimbirul şi sucul de portocale. Turnăm amestecul rezultat în tigaie, peste aripioare. Le lăsăm pe foc, până se caramelizează sosul din tavă. Se pot servi cu garnitură de orez.

Poftă bună!
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...