VIDEO VIRAL: O tânără din America s-a filmat în timp ce făcea avort

O tânără din America a reuşit să uimească întreaga lume, după ce a ales să se lase filmată în timp ce făcea un avort. Înregistrarea a devenit virală pe net, iar postul de televiziune CNN a dezbătut pe larg acest subiect, considerat până acum tabu. Emily Letts susţine că aceasta este o poveste pozitivă despre avort. Emily Letts, un consilier la o clinică de avorturi din New Jersey, a decis sa filmeze propriul ei avort și să-l posteze pe YouTube, ca o formă de inspirație pozitivă pentru femeile care intenţionează să avorteze.

„Aceasta este povestea mea. Aceasta este doar povestea mea. Eu nu pretind ca este ceva mai mult sau ceva mai puțin. Eu nu vorbesc pentru toată lumea în legătură cu acest subiect sensibil și respect opiniile tuturor, atâta timp cât acestea nu-i forțează pe alții.

Cea mai mare speranţă a mea este că undeva, cineva va vedea această înregistrare, care le poate oferi orientare, putere, suport, sau orice altceva de care au nevoie în acel moment. Vreau să-i spun acelei persoane că nu este singură. Dacă ai făcut un avort, asta nu înseamnă că eşti o persoana rea, o femeie rea, o mama rea. Dacă ai făcut uin avort, nu înseamnă că eşti vinovată. Este pur și simplu un pas în povestea ta de reproducere. Tu nu ești singură. Sunt aici pentru tine. Suntem cu totii aici pentru tine.

Te rog dă mai departe acest VIDEO. Te rog ajuta-ma sa răspândesc în toate colțurile de pe internet acest VIDEO. 1 din 3 femei vor avea sau au avut un avort în viața lor de reproducere. Acest videoclip este pentru noi toți" – a postat tânăra pe youtube.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...