VIDEO PROTESTE în faţa Prefecturii Vâlcea: Disponibilizaţii de la Oltchim îşi cer salariile compensatorii

Miercuri dimineaţa, în jurul orelor 9.00, în faţa Instituţiei Prefectului Vâlcea, peste 100 de foşti angajaţi de la Oltchim au protestat pentru că de mai bine de un an de zile de când au fost disponibilizaţi nu şi-au primit salariile compensatorii la care aveau dreptul după ce au fost disponibilizaţi, salarii ce erau prevăzute în contractul colectiv de muncă.
2014-05-07 09.37.09
Conform protestatarilor, cei aproape de 1.000 de chimişti care au fost disponibilizaţi au primit doar ajutorul de şomaj şi un adaos de completare şi se plâng că nimeni nu le spune când vor primi şi salariile compensatorii prevăzute în contractul colectiv de muncă.
2014-05-07 09.37.04
Oamenii au devenit nervoşi în faţa Prefecturii şi au început să strige „Hoţii", „Daţi-ne banii", dar şi împotriva actualilor guvernanţi. Prefectul Dumitru Cornoiu a primit la discuţii doar 2 reprezentanţi ai protestatarilor, cărora le-a explicat că salariile compensatorii trebuie plătite din bugetul combinatului chimic.

2014-05-07 09.37.00

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...