Româncă din Italia, crucificată şi legată sub un pod din Florenţa

O tânără româncă de 26 ani, aflată în Italia la muncă, a murit în mod tragic, după ce a fost găsită de un trecător crucificată şi legată sub un pod din Florenţa. Potrivit analizei medico-legale, românca a fost agresată sexual înainte de a fi torturată şi lăsată să moară.

Femeia a fost găsită doar cu pantofii în picioare, hainele ei fiind aruncate la o distanţă de un kilometru de locul crimei. Din datele preliminare ale anchetei, tânăra ar fi fost agresată sexual cu un baston şi apoi abandonată. Moartea româncei ar fi survenit undeva la miezul nopţii, după o lungă agonie şi după ce ar fi încercat cu disperare să se salveze.

Autorităţile italiene caută acum un posibil ucigaş în serie, pentru că sub acelaşi pod a fost descoperită anul trecut o prostituată abuzată şi legată în acelaşi fel. Ea a fost descoperită înainte să moară.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...