Traian Băsescu şi-a donat salariul la PMP

Salariul pe luna mai al preşedintelui traian Băsescu va ajunge în conturile PMP; după ce acesta a hotărât să-şi doneze indemnizaţia pentru Campania electorală a PMP.

„Voi contribui, cu cât îmi permite legea, abia aştept să primesc salariul pe luna mai, şi le voi dona un salariu, un salariu de preşedinte, de 6.000 de lei. Am constatat că nu prea au bani, nu prea au afişaj, spoturi, faţă de alte partide şi de aceea salariul pe luna asta îl donez lor" - susţine preşedintele.

Acuzat că a intrat în campania electorală, purtând un tricou cu însemnele electorale ale PMP şi pozându-se alături de mai mulţi lideri PMP, Traian Băsescu a explicat:

„Eram la Neptun, cei de la PMP au venit pe litoral, şi i-am invitat la Neptun pentru câteva ore, am mai discutat, îi cunosc pe toti. Mi-au arătat tricourile, drept pentru care am îmbrăcat unul. Am făcut poze de grup şi cu fiecare în parte. Pe urma au pus-o pe Facebook. Dar nu e vina lor că a fost preluata de toate televiziunile. Guvernul a dat vacanta de 2 mai. În vacanţă, omul se îmbracă cum vrea" – a mai adăugat preşedintele.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...