Bombonica lui Dragnea a scăpat de acuzaţia de evaziune

Bombonica Dragnea, soţia vicepremierului Liviu Dragnea, a fost scoasă de sub învinuire din dosarul de evaziune fiscală, cu un prejudiciu de 7,5 milioane euro, Parchetul General hotărând să închidă cazul din lipsă de probe.

În 2012, ANAF a descoperit că firma Bombonicăi Dragnea, SC Hotel Turris SA, unde deţine 98,62% din acţiuni, nu plătise taxe şi penalităţi în valoare de 32 de milioane de lei, aproximativ 7,5 milioane de euro. După mai bine de 2 ani, procurorii au concluzionat că nu există probe suficiente împotriva Bombonicăi Dragnea şi au închis dosarul.

Şi celebrul său soţ are un dosar la DNA. Liviu Dragnea este acuzat că ar fi pus la punct un sistem naţional de influenta prin care ar fi fraudat votul la referendumul din 2012 pentru suspendarea preşedintelui Traian Băsescu, cu scopul de a obţine o prezenţă de minimum 60%. El s-ar fi folosit de 10 metode diferite, printre care falsificarea de semnături, turismul electoral şi votul multiplu.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...