Atac mafiot la Băsescu

Motto: "Sunt sigur că va ajunge la închisoare!" - spune Ponta despre preşedintele Băsescu

Numai proştii sunt siguri pe ei, pe spusele lor, oamenii inteligenţi au şi incertitudini, foarte multe incertitudini. Şi după cum se vede, România se încăpăţânează să evolueze în rău. Vechile metehne ceauşiste îi seduc în continuare pe cei aflaţi la guvernare. În 24 de ani nimic nu s-a schimbat în stilul de a gândi şi a proceda al politrucilor post-decembrişti ajunşi în jilţurile înalte. PSD se clatină din toate încheieturile. Aroganţa, dispreţul public, cinismul, paranoia, cumetriile, curvărăseala, nimicnicia, micimea, prostituţia, etc. sunt la moda zilei. În floare. Generaţia expirată contra generaţiei ratate? Zeci de pesedişti în anchete şi închisori. Probleme penale la vârf, în judeţe. Cei din judeţe cunosc pulsul, realităţile şi ura electoratului, mai ales după spargerea USL!

Pe 25 mai, electoratul va veni parţial la vot. Lipseşte un far, un cap limpede, o minte luminată organizatoric, de coagulare, magnetizare, în lipsa unor Ion Iliescu sau Adrian Năstase. Toţi cei care nu sunt de acord cu USL-ul desfiinţat au fost şi sunt consideraţi băşişti. Mă întreb cum poate cineva să accepte nişte politicieni cărora le este frică de DNA, duşmanul lor numărul unu? Nu vreau să îl văd pe Ponta la puşcărie, dar un om ca el chiar nu are ce căuta în fruntea ţării, omul ăsta nu mă reprezintă! Din păcate politicienii sunt oglinda poporului. Eşti ceea ce mănânci şi votezi.

În Istoria maleficei dinastii de Hohenzollern am văzut că USL a fost plagiată după "Opoziţia unită" din 1888 iar actualii guvernanţi sunt la fel lipsiţi de scrupule ca înaintaşii lor regalişti criminali. Victor Ponta vorbeşte despre fascisto-comunişti, deşi manierele politice ale USL – USD sunt identice şi fasciştilor şi comuniştilor, iar premierul s-a tras în poză cu singurul rege fascisto-comunist al umanităţii în viaţă: Mihai de Hohenzollern. Nu trebuie să ne surprindă că Ponta se solidarizează cu infractorii din PSD, căci el s-a solidarizat şi cu alţi infractori mai mărunţi, precum clanul Becali, Ghiţă Popescu etc. şi a elaborat legea amnistiei pentru a-i amnistia pe Voiculescu, pe Năstase, pe Cătălin Voicu etc. Mafia comunistă nu va pierde ocazia să-i facă viaţa foarte grea lui Băsescu.

Cum a îndrăznit acest nimeni să oprească furtul politic mafiot în România? Nu uitaţi că şi Constantinescu a încercat asta şi a început să plângă pe la televiziuni în câteva luni. Mie îmi este teamă de omul Băsescu care a încercat de unul singur să lupte cu hoţii comunişti. Nu uitaţi ce au făcut comuniştii în trecut cu duşmanii lor. Cine va apăra statul de drept din Decembrie? Nimeni, se va duce de râpă şi puţinul care este. Proştii o să-i aştepte pe americani. O să iasă cineva în stradă pentru Băsescu?! Poate doar dacă începe din timp să dea alcool ieftin şi mălai la asistaţii din România, adică acelora care stau cu mâna întinsă şi care sunt majoritatea. Aş spune că va fi dezastru. Nu vă fie teamă, se poate şi mai rău. Personal nu cred că au pesediştii atâta bere şi mici pentru a-i face până şi pe cei mai înverşunaţi susţinători să înghită o asemenea infamie. Şi de ce mă rog să ajungă Băsescu la închisoare? Că aşa vrea colhozul condus de bolşevicul Ponta?! Niciodată! Ponta în schimb are zilele numărate în libertate, după ce a ameninţat Justiţia şi Statul de Drept.

Ponta şi-a cam terminat treaba, a fost demascat, nu mai ţin minciunile şi manipulările, oricât l-ar ajuta Haznaua 3 şi România tv. Ponta atacă de frică, ştie la fel de bine că nu mai poate s-o ţină cu minciuni, că prostimea s-a prins şi a mai mârâit. Încă ceva grav, Ponta spunea că este la bază procuror şi că are şi doctorat! Păi, cum vine asta? Nu ştia că Preşedintelui nu i se poate face plângere penală deoarece după lege n-a ameninţat, a făcut doar afirmaţii publice. Adică, atac mafiot făcut de Băsescu contra Firea? Păi, ăla nu se face public şi cu martori. Cât de prost să fii şi să nu ştii ce înseamnă "atac mafiot"?
Evaluaţi acest articol
(20 voturi)
Romeo POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa romeo.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...