Ştefan Prală a participat la ziua comunei Copăceni

Candidatul Partidului Democrat Liberal Vâlcea la Parlamentul European, Ștefan Prală, s-a aflat duminică, 27 aprilie 2014, în mijlocul locuitorilor comunei Copăceni cu ocazia zilei localităţii.

Acesta a profitat de ocazie pentru a intra in dialog cu cetăţenii, urmărind să le afle problemele şi să găsească soluţii pentru rezolvarea acestora.

Staful de campanie a împărţit materiale promoţionale cu programul electoral al acestuia, căutând să convingă locuitorii comunei Copăceni că PDL reprezintă soluţia viabilă pentru a aduce Europa acasă.

Ştefan Prală şi echipa de campanie au vizitat târgul de la Ioneşti

Sâmbătă, 26 aprilie 2014, în localitatea Ioneşti, candidatul PDL Vâlcea la alegerile europarlamentare, Ştefan Prală, a avut prima întâlnire oficială cu electoratul.

Însoţit de staff-ul de campanie, şi de către deputatul Romeo Rădulescu, Ştefan Prală a vizitat târgul de la Marcea. Aici a stat de vorbă cu producătorii, cu comercianţii, dar şi cu cetăţenii veniţi la cumpărături. Aceştia şi-au spus problemele cu care se confruntă, dar şi ce aşteaptă de la viitorii europarlamentari, Ştefan Prală fiind plăcut impresionat de căldura cu care l-au primit locuitorii comunei Ionești.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...