Gabriel Oprea către prefecţi: "Rămâneţi în stare de alertă!"

La videoconferinţa cu prefecţii, Gabriel Oprea, ministrul Afacerilor Interne le-a reamintit reprezentanţilor guvernului în teritoriu că a fost emisă o avertizare cod portocaliu de inundaţii în judeţele Caraş-Severin, Dolj, Gorj, Hunedoara, Mehedinţi şi Timiş şi cod galben în localităţi din nouă judeţe - Mehedinţi Olt, Gorj, Dolj, Caraş-Severin, Sibiu, Timiş, Hunedoara şi Vâlcea.

Avertizarea hidrologică a fost emisă până luni, la ora 14.00 şi vizează creşteri de debite şi niveluri, cu depăşirea cotelor de atenţie şi, respectiv, de inundaţie.

Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, le-a cerut, duminică, prefecţilor să rămână în stare de alertă şi, împreună cu primarii, să se asigure că populaţia este informată despre pericolul de inundaţii, să nu presupună că oamenii ştiu ce se întâmplă de la televizor.

"Vă rog să vă asiguraţi că populaţia este informată cu privire la pericolul de inundaţii şi măsurile luate de autorităţi. Oamenii poate s-au uitat sau nu la televizor, deci nu plecăm de la presupunerea că ştiu ce se întâmplă. Împreună cu primarii, asiguraţi-vă că oamenii sunt informaţi, mai ales că situaţia este în dinamică", le-a spus prefecţilor viceprim-ministrul pentru securitate naţională, ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, în videoconferinţa care a avut loc la MAI.
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...