Dosare penale pentru şoferii ce conduc maşini neînmatriculate sau nu deţin permis auto

Poliţiştii rutieri sunt cu ochi-n patru pe şoferii ce conduc maşini cu numere străine. În ultima perioadă, zeci de vâlceni ce şi-au cumpărat autovehicule din străinătate şi nu şi le-au înmatriculat la timp s-au ales cu dosare penale. Asta a păţit şi un tânăr din Vâlcea, care vineri, 2 mai a.c., a fost prins de poliţişti circulând pe drumurile publice cu o maşină ce avea numere de înmatriculare provizorii, dar care şi acestea expiraseră.

De asemenea, sâmbătă, 3 mai a.c., în jurul orei 17.00, poliţiştii l-au depistat pe Constantin G., de 30 de ani, din comuna Păuşeşti Măglaşi, care circula pe DN 64 –Păuşeşti Măglaşi, cu un tractor agricol, înregistrat, cu care tracta o remorca neînmatriculată. Bărbatului i-a fost întocmit dosar penal.

Mai mult, un alt bărbat s-a ales cu dosar penal pentru că nu deţinea permis de conducere, dar circula pe DN64 – Păuşeşti Măglaşi cu un autoturism. Ion B. – 27 de an, nu figurează ca posesor al unui permis de conducere auto-moto eliberat de autorităţile române.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...