REŢETA ZILEI: Tocăniţă oltenească de porc

02 Mai 2014
Ce vă trebuie? 800 g de carne de porc; 100 g de ceapă, 500 g de roşii; 100 g de untură; 20 g de pătrunjel verde; 10 g de sare; 2 g de piper.

Cum se prepară? Carnea se curăţă de pieliţe şi de vene, se spală şi se taie în bucăţi potrivite, ce se rumenesc în untura bine încinsă. Se pune ceapa tăiată solzişori, apoi, odată ce aceasta se înmoaie, se adaugă roşiile curăţate de pieliţă şi tăiate felii. Se condimentează cu sare şi piper, după care se lasă să fiarbă înăbuşit în cratiţa bine acoperită, fără a i se adăuga apă. Se poate servi cu pătrunjel verde tocat deasupra.

Poftă bună!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...