FOTO: Colegii şi prietenii îi aduc un ultim omagiu lui Ion Popescu la Vâlcea

La ora 12.00, la Biserica Toţi Sfinţii din Rm. Vâlcea, a început slujba de înmormântare a fostului director al ETA, Ion Popescu. Fiica sa Andreea, fiul Bogdan şi soţia Elena se află la căpătâiul celui ce a fost îndrăgitul şi profesionistul Ion Popescu, aducându-i un ultim omagiu şi plângându-i dispariţia.
IMG-20140502-WA0000
Dorinţa soţiei lui Ion Popescu a fost ca acesta să aibă parte de o slujbă de înmormântare la Vâlcea, în special la Biserica Toţi Sfinţii, acolo unde de altfel cei doi s-au cununat. Ion Popescu va fi însă înmormântat la Bucureşti, sâmbătă, 3 mai, la cimitirul din Pantelimon.
IMG-20140502-WA0002
La slujba de la Vâlcea participă în jur de 100 de persoane, printre care îi amintim pe primarul interimar Ion Gigi Mate, Anuţa Handolescu – fost prefect, Bogdan Pruteanu – consilier local, senatorul Adrănel Cotescu, precum şi foarte mulţi colegi de la PNL, dar şi de la ETA.

IMG-20140502-WA0003

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...