EXCLUSIV: Aviz amatorilor! Faceţi sex doar cu buletinul în mână

ANCHETĂ

Publicat în Anchetă

EXCLUSIV: Aviz amatorilor! Faceţi sex doar cu buletinul în mână EDIȚIE TIPARITĂ

APR 27, 2014 SCRIS DE CLAUDIA STANCIU

FONT

EXCLUSIV: Aviz amatorilor! Faceţi sex doar cu buletinul în mână

GRAV. Un bărbat din Horezu a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră de doar 14 ani, iar acum el riscă să fie condamnat la 5 ani de închisoare.

Un tânăr de 30 de ani din Horezu a fost trimis în judecată pentru că a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră. Remus Tudorel Anuţa este acuzat de părinţii unei fete că, pentru o bună perioadă de timp, a convins-o pe Diana Alexandra F. să facă sex cu el, deşi tânăra avea doar 14 ani.

Iniţial, bărbatul a fost reclamat la Poliţia Horezu, iar oamenii legii au făcut un dosar penal care a fost înaintat către Parchetul de pe lângă Judecătoria Horezu. Incidentul s-a petrecut în urmă cu aproximativ 1 an de zile, timp în care procurorii horezeni au căutat indicii care să adeverească acuzaţiile şi după ce câţiva martori au declarat că Remus Tudorel Anuţa şi minora au fost văzuţi des împreună, oamenii legii au decis să trimită dosarul pe rolul Judecătoriei Horezu, bărbatul urmând a fi judecat pentru întreţinerea de relaţii sexuale cu o minoră. „Au fost mai mulţi martori care au întărit acuzaţiile pe care părinţii fetei le aduceau împotriva inculpatului. Ştiu că tânăra nu avea nici măcar 15 ani în perioada în care părinţii ei susţin că a avut o relaţie sexuală cu Tudorel Anuţa" – ne-a declarat şeful Poliţiei Oraşului Horezu, comisarul – şef Constantin Buşi.

Potrivit articolului nr. 220 din Noul Cod Penal, „raportul sexual, actul sexual oral sau anal, precum şi orice alte acte de penetrare vaginală sau anală comise cu un minor cu vârsta între 13 şi 15 ani se pedepsesc cu închisoarea de la unu la 5 ani".
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...