Bandă de hoţi, anihilată la Ioneşti

Bănuiţi că au comis un furt în noaptea de 26 aprilie, trei hoţi din localitatea Ioneşti au fost descoperiţi că, de fapt, nu erau la prima faptă. Alexandru C. – 26 de ani, Cristian T. – 42 de ani, şi Nicolae I. – 23 de ani, au intrat în gospodăria unui vâlcean din Ioneşti şi i-au furat cazanul de ţuică. Asta se întâmpla, aşa cum spunea, în data de 26 aprilie, iar între timp ei au scăpat de cazan, vânzându-l la o societate din Orleşti.

Chiar şi aşa totuşi, hoţii nu au scăpat neprinşi, poliţiştii dându-le de urmă şi făcând percheziţii la locuinţele lor. Astfel a ieşit la iveală că cei trei hoţi formau o bandă destul de temută în localitate, ei fiind autorii a zeci de furturi. Printre lucrurile găsite la locuinţele lor, cu ocazia percheziţiilor, se numără şi obiecte de îmbrăcăminte, dar şi alte bunuri ce au fost furate dintr-o locuinţă din Ioneşti, furt ce a fost sesizat în urmă cu ceva timp.

Ba mai mult, cu ocazia cercetărilor, poliţiştii au reuşit să-i găsească şi pe hoţii a 500 de litri de carburant dintr-o gospodărie din comuna Ioneşti, aceştia fiind Constantin I., Gheorghe C., Narcis D. şi Constantin U. Hoţii s-au ales cu dosare penale pentru furt calificat.
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...