Becali e şef şi la puşcărie! De când lucrează la Hagi, e supraveghetor, are mobil şi poate primi vizite de la rude

De când a început să lucreze la Academia de Fotbal a lui Gică Hagi, Becali, condamnat la 3 ani şi jumătate de închisoare cu executare, beneficiază de mai multe drepturi, deşi este în continuare încarcerat, însă programul său a devenit mai flexibil.

Finanţatorul Stelei are un birou propriu şi deţine funcţia de supraveghetor. În fiecare zi lucrătoare, el pleacă de la penitenciar la orele 7.00 şi revine înainte de orele 17.00.

Cât timp este la Academia lui Hagi, Becali nu este păzit şi are libertatea de a putea vorbi la telefon cât doreşte. În plus, poate primi şi vizitele prietenilor si rudelor, dar nu poate părăsi locul de munca, fără aprobarea penitenciarului. Becali mai are voie sa deţină şi un telefon mobil personal, pe care îl predă la întoarcerea în penitenciar. Nu are dreptul de a acorda interviuri sau de a intra în direct la TV pentru că mai are încă un proces pe rol, cel din dosarul "Avicola" şi de aceea nu poate face declaraţii publice.

De asemenea, lui Becali i s-a mai aprobat cererea de a-şi vizita familia în Pipera. Conducerea Penitenciarului de la Poarta Alba îl va lăsa acasă o zi, în luna mai, atunci când va decide chiar Becali. Acesta va pleca dimineaţa de la închisoare, dar seara va reveni, la fel ca într-o zi obişnuită de muncă.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...