REŢETA ZILEI: Sos cu ciuperci

29 Apr 2014
Ce vă trebuie? 300 gr de ciuperci, 200 ml smântână, 150 ml vin alb, 100 ml apă, o ceapă, 2 căţei de usturoi, 4 linguri de ulei de măsline, sare, piper, busuioc.

Cum se prepară? Taie ceapa mărunt şi pune-o la călit în uleiul de măsline. Când aceasta e arămie adaugă ciupercile şi usturoiul pisat. Lasă-le la foc mic pentru 5 minute. Stinge-le cu vinul alb şi lasă-le la fiert până când sosul se reduce la jumătate. Acum trebuie să adaugi apa şi smântâna. Mai lasă pe foc cam 10-15 minute. La sfârşit se adaugă busuioc, sare şi piper după gust. Se poate servi ca garnitură la friptură, cu salată sau chiar pus peste paste.

Poftă bună!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...