VIDEO VIRAL PE NET: „Am plecat din PSD pentru că nu am vrut să aduc crima organizată în guvern" – Gabriel Oprea

„N-am vorbit până acum despre Victor Ponta fiindcă i-am dus copilul la biserică. Cu toate că Victor Ponta nu are niciun Dumnezeu. Am plecat din PSD şi mi-am dat demisia din funcţia de ministru al Administraţiilor şi Internelor fiindcă nu am vrut să aduc crima organizată în Guvern. Şi ştie bine acest lucru Victor Ponta". Această declaraţie îi aparţine lui gabriel Oprea, actualul ministru de Interne şi a fost făcută la tribuna Parlamentului în anul 2010.


Între timp, Gabriel Oprea l-a reevaluat pe Victor Ponta, relaţiile dintre cei doi au devenit extrem de prietenoase, Oprea fiind pilonul de bază al guvernului Ponta 3, dar şi omul care se ocupa de toate treburile murdare ale premierului.

Recentul anunţ al lui Oprea precum că "Victor Ponta este obligat să candideze la alegerile prezidențiale" a creat şi reacţii, acest video fiind una dintre ele.

Coincidenţă sau nu, înregistrarea a părut după ce UNPR a anunţat că vrea să strângă semnături pentru candidatura lui Ponta la prezidenţiale.

Evaluaţi acest articol
(12 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...