REŢETA ZILEI: Salată de spanac cu bacon și fasole albă

Ce vă trebuie? 12 felii de bacon, 4 linguri oțet de sherry, 500g de ardei copți din borcan, scurși și feliați, 800g de fasole albă din conservă, scursă și clătită, 150g de spanac tânăr

Cum se prepară? Se încinge o tigaie și se prăjește fără ulei baconul, timp de două minute pe fiecare parte, până devine crocant. Apoi se așează pe un prosop de hârtie. Se păstrează în tigaie grăsimea lăsată de bacon, căreia i se adaugă oțetul. După câteva secunde, se adaugă ardeii și fasolea. Se asezonează și se încălzesc bine. Se amestecă spanacul, fasolea, ardeii și baconul, apoi se stropesc cu dressingul dorit.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...