VIDEO: Au plonjat cu maşina în râul Olt

Tragedie în judeţul Olt. O tânără inconştientă de 20 de ani, aflată la volanul maşinii, fără a avea carnet de conducere, a plonjat cu maşina în răul Olt, celălalt adolescent de 18 ani fiind găsit mort de scafandrii după mai multe ore de căutări.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, s-a primit un apel la numărul de urgenţă 112, prin care se anunţa că o tânără a fost găsită la marginea barajului din zona staţiei de epurare de pe râul Olt, aceasta susţinând că s-a salvat dintr-un autoturism căzut în apă. La faţa locului s-au deplasat echipaje ale ISU Olt, care au început verificările.

"Pompierii ISU Olt s-au deplasat la faţa locului cu o autospecială şi cu un camion cu o barcă. S-au început căutările şi a fost reperată maşina, scoasă, iar în interiorul acesteia a fost găsit cadavrul unui tânăr de 20 de ani. Conform spuselor fetei de 20 de ani găsită în viaţă, în momentul accidentului, în maşină se mai afla un alt tânăr, de 18 ani. Pompierii ISU Olt l-au căutat toată noaptea, dar fără rezultate. De asemenea, scafandrii ISU Mehedinţi au fost sesizaţi şi s-au deplasat şi ei la faţa locului, unde au început căutările", a declarat Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt ISU Olt.

În caz s-au implicat şi poliţiştii rutieri, care au stabilit că tânăra se afla la volanul autoturismului, aceasta fiind cercetată pentru ucidere din culpă şi conducere fără permis. De asemenea, tânăra a fost transportată la Spitalul de Urgenţă din Slatina pentru a fi consultată de medicii de la urgenţe.

„Pe un drum comunal, în comuna Slătioara, o tânără de 20 de ani, din Teslui, care nu avea permis de conducere, dar care se afla la volanul unui autoturism Dacia a lovit un parapet şi apoi a căzut cu maşina în râul Olt. Tânăra a reuşit să se salveze din autoturism. Când a fost scoasă maşina din apă, pompierii au găsit pe scaunul din dreapta faţă cadavrul unui tânăr de 20 de ani, din Teslui. Tânăra este cercetată pentru ucidere din culpă, conducerea unui autoturism fără a deţine permis şi neadaptarea vitezei la condiţiile de drum", a declarat Claudia Radu, purtătorul de cuvânt Poliţiei Judeţene Olt.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...