921 de şomeri vâlceni, selectaţi pentru interviu, la Bursa Locurilor de Muncă

Bursa generală a locurilor de munca a avut loc vineri, 25 aprilie a.c., cu începere de la orele 9.00, la sediul CRFPA din Rm. Vâlcea. La Bursă, s-au prezentat 55 de societăţi comerciale care au pus la dispoziţia şomerilor 437 locuri de muncă vacante, la care s-au adăugat cele 318 locuri de munca vacante disponibile prin reţeaua EURES România. Au fost selectaţi, în vederea susţinerii interviului de angajare/probei de lucru, un număr de 921 şomeri din 2.650 persoane prezente.
bursa 2
În afara şomerilor selectaţi pentru interviu, s-au încadrat în muncă pe loc, fiind acceptaţi de angajatori, un număr de 82 şomeri în următoarele ocupaţii/meserii: agent de curăţenie clădiri, agent turism, agent vânzări, asistent medical fizioterapie, baies, barman, brutar, bucătar, cameristă, consilier/expert/economist, confecţioner – asamblor articole din textile, contabil, dulgher, instalator instalaţii tehnico – sanitare, lucrător bucătărie (spălător vase), lucrător pentru salubrizare, manipulant mărfuri, maseur, medic stomatolog, muncitor necalificat în industria confecţiilor, muncitor necalificat la întreţinerea drumurilor, muncitor necalificat la demolarea clădirilor, ospătar, pădurar, recepţioner, redactor, registrator medical, şef de sală restaurant, şofer autocamion/maşină de mare tonaj, spălătoreasă lenjerie, sudor, vânzător, zugrav.
bursa 3
„Participanţii interesaţi au fost informaţi şi consiliaţi cu privire la tehnicile de căutare a unui loc de muncă, despre modul de realizare a unui CV sau cum se redactează o scrisoare de intenţie. În baza unui protocol încheiat cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Vâlcea la Bursă au fost invitaţi şi au participat şi tineri aflaţi în căutarea unui loc de muncă" – ne-a declarat directorul Gabriel Albinaru.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...