BREAKING NEWS: S-a rupt podul de la Frânceşti (Foto)

Podul de la Frânceşti, cel ce făcea legătura dintre această localitate şi oraşul Băbeni, s-a rupt în această după-amiază, traficul rutier pe DJ 646 A, la kilometrul 5+400m, în apropierea Unităţii Militare, fiind total restricţionat. Conform autorităţilor judeţului, podul s-a rupt la un capăt, iar principala cauză este volumul mare de apă ce a venit în urma ploilor.

Cu doar câteva ore înainte ca acest pod să se rupă, prefectul Dumitru Cornoiu a trecut prin zonă, venind de la o alunecare de teren produsă tot în Frânceşti.
pod rupt francesti 1
În acest moment, la faţa locului se află şeful Serviciului Poliţiei Rutiere Vâlcea, subcomisarul Florian Ioniţă, directorul RAJDP Vâlcea – Nicolae Vălimăreanu, directorul ABA Olt – Daniel Băviţă, precum şi alţi factori de răspundere din judeţ. Şoferii sunt îndrumaţi să folosească alte rute ocolitoare pentru a ajunge în Frânceşti, variante de rezervă fiind prin Băile Govora şi Pietrari.
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...