PRECIZARE

Ca urmare a apariţiei în publicaţia Vocea Vâlcii de joi, 24.04.2014, a articolului "Ramona Elena Duţă, spaima licitaţiilor a ajuns city manager la Pesceana", doresc să fac următoarele clarificări:

„Singurele declaraţii pe care le-am făcut relativ la acest subiect – precizez: înainte de începerea conferinţei de presă de vineri, 18 aprilie, într-un cadru neoficial – se referă la faptul că dna Ramona Duţă, fostă şefă a Serviciului Achiziţii Publice, nu mai este funcţionar public în cadrul Primăriei municipiului, în urma solicitării de transfer la primăria unei comune din judeţul Vâlcea, iar încetarea raporturilor de muncă s-a făcut în mod complet amiabil.

În felul în care este redactat articolul din ziarul "Vocea Vâlcii", se poate înţelege că am făcut un adevărat rechizitoriu la adresa dnei Ramona Duţă, ceea ce este complet fals: citatele prezentate sunt anterioare conferinţei de presă şi nu au nici o legătură cu administraţia locală" – susţine primarul interimar Gigi Matei, prin intermediul unui comunicat.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...