FOTO: Teribilismul l-a ucis pe tânărul de 23 de ani de la Vlădești

Mihai Bănicioiu, 23 de ani, şi-a pierdut viaţa în această dimineaţă la Vlădeşti, pe DN 64, într-un groaznic accident de circulaţie. Aşa cum menţionam într-un articol precedent, incidentul s-a produs în jurul orei 09.00, la kilometrul 121, în dreptul barajului din localitatea Vlădeşti.
baiat accident - mihai banicioiu 2
Cercetările ulterioare au scos în evidenţă că Mihai Bănicioiu, care conducea un BMW, a avut viteză mare la momentul accidentului, el pierzând controlul volanului, intrând pe contrasens şi lovindu-se frontal de o autoutilitară ce venea din sens opus. Impactul a fost atât de puternic încât Mihai a murit pe loc, iar conducătorul autoutilitarei a fost grav rănit, el fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea.
baiat accident - mihai banicioiu 3
Mihai Bănicioiu locuia în Păuşeşti – Măglaşi, el fiind singur la părinţi. Tânărul lucra ca mecanic auto la o firmă din comuna sa, iar primarul Alexandru Dediu ne-a declarat că era un băiat liniştit, ce făcea parte dintr-o familie apreciată, avea foarte mulţi amici şi îşi iubea prietena enorm pe mult, făcându-i des declaraţii pe pagina sa de Facebook. Din păcate, el şi-a găsit sfârşitul în această dimineaţă. Dumnezeu să îl odihnească!

baiat accident - mihai banicioiu  baiat accident - mihai banicioiu 1

Evaluaţi acest articol
(26 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...