REŢETA ZILEI: Crap la cuptor cu legume

24 Apr 2014
Ce vă trebuie? 1.5 kg crap întreg, 0.5 kg ardei gras, 0.4 kg roşii decojite, 0.25 l vin alb, 1 ceapă, 1 lămâie, 50 ml ulei de măsline, sare, piper.

Cum se prepară? Crapul se curăţă şi se spală, apoi se crestează de piele şi se aşează într-o tavă cu vinul alb şi se introduce în cuptorul încins la 180 grade C. Ardeii se taie fâşii subţiri, ceapa peştişori, roşiile sferturi, apoi toate se călesc la foc iute în ulei de măsline. Toate legumele se aşează peste crapul gătit jumătate.

Când totul este gata, se serveşte cu garnitură de cartofi natur.

Poftă bună!
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...