Începe goana după un loc în grădiniţă

Startul înscrierilor la grădiniţă a fost dat miercuri, 23 aprilie a.c. şi, ca în fiecare an, în marile oraşe, numărul de locuri este insuficient. În acest moment, în toate grădinițele din țară sunt disponibile doar 665.000 de locuri, acelaşi număr ca şi anul trecut.

La mare căutare sunt unităţile din centrele marilor oraşe, aflate în apropierea locurilor de muncă ale părinţilor. Aşa se face că astfel de grădiniţe sunt nevoite an de an să înfiinţeze grupe suplimentare sau să mărească numărul copiilor din grupe.

Prima etapă a înscrierilor începe în data de 23 aprilie şi se finalizează pe 30 mai, iar a doua se va desfăşură în perioada 8 iunie - 8 iulie. Înscrieri se vor putea face şi după această dată, în limita locurilor rămase libere. Copiii care frecventează şi în acest an grădiniţa au fost reînscriși deja de părinţi până în 17 aprilie.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...