24 de vâlceni s-au ales cu dosare penale de Paşti

Peste 650 de poliţişti vâlceni au sărbătorit prin muncă Paştele, ei desfăşurând acţiuni pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, asigurarea unui climat de ordine şi linişte publică, precum şi asigurarea unui trafic rutier în condiţii de siguranţă.

Rezultatele nu au întârziat să apară, pentru că oamenii legii au răspuns cu promptitudine la cele peste 400 de apeluri de urgenţă, constatând 21 infracţiuni şi aplanând 30 stări conflictuale. Mai mult, în cazurile de violenţă, poliţiştii au dat 34 contravenţii şi au întocmit 24 de dosare penale. „Din cele 403 apeluri de urgenţă, 45 nu au fost confirmate, iar 22 de apelanţi au fost sancţionaţi contravenţionale pentru apelare falsă sau abuzivă a SNUAU 112" – se arată într-un comunicat de presă al IPJ Vâlcea.

În final, bilanţul sărbătorilor Pascale arată că, în aceste zile, poliţiştii au dat 327 de amenzi contravenţionale, cu o valoarea totală de 152.605 lei.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...