FOTO: Tânăr de 22 de ani omorât în accidentul de la Stupărei de un şofer beat şi fără permis

Revenim cu informaţii noi despre accidentul produs în seara zilei de luni, 21 aprilie a.c., de la Stupărei, din zona staţiei de beton Edion. Conform cercetărilor făcute de agenţii de circulaţie de la Serviciul Poliţiei Rutiere (SPR) Vâlcea, accidentul s-a produs la kilometrul 104 + 265 metri, iar şoferul care a fost găsit vinovat era într-o stare avansată de ebrietate şi nici nu deţinea permis de conducere. Marian P. – 23 de ani, din Rm. Vâlcea, mergea cu maşina din direcţia Râmnic – Drăgăşani în momentul în care a pătruns şi a rulat pe contrasens, lovind frontal un autovehicul condus de Constantin P. – 53 de ani, din Păuşeşti Măglaşi, ce circula regulamentar.
FOTO3
În urma impactului, patru persoane au fost rănite grav, iar un tânăr de 22 de ani, Cristian Vlădulescu, a murit la spital din cauza rănilor grave. Răniţii sunt: Marian P., politraumatism prin accident rutier, fractura deschisă femur stâng, fractură humerus drept, fractura toraco – abdominală, Constantin P., fractură femur stâng, Cristina G., de 22 de ani, TCF, contuzie gambă stângă, Elena C., traumatism picior drept, hematom gambă dreapta.

Cercetările ulterioare au relevat faptul că şoferul vinovat, Marian P., era într-o stare avansată de ebrietate, având o alcoolemie de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat şi nu deţinea nici permis de conducere.

FOTO1

Evaluaţi acest articol
(21 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...