Rezultate excepţionale obţinute de elevii vâlceni la olimpiadă

Elevii vâlceni s-au întors cu zeci de premii de la etapele naţionale ale olimpiadelor de istorie şi discipline socio-umane. Aşadar, la Olimpiada de pedagogie și psihologie, desfășurată la Ploiești, elevii de la C.N. „Matei Basarab" Rm. Vâlcea, pregătiți de d-na profesor Simona Andrei, au obținut un premiu I, prin Larisa Ștefania Iosif (clasa a IX-a), la disciplina „Introducere în pedagogie" și un premiu III, prin Ioana Aurelia Petria (clasa a XI-a), la disciplina „Psihologia vârstelor". Eleva Larisa Ștefania Iosif a obținut și premiul special pentru cea mai mare notă din concurs.

La Olimpiada de științe socio-umane, desfășurată la Timișoara, elevii vâlceni au obținut două premii III: unul la sociologie, prin Ana Maria Clenci (clasa a XII-a), de la C.N.I. „Mircea cel Bătrân", pregătită de către d-l profesor Adrian Luca și unul la psihologie, prin Ionela Lascu (clasa a XII-a), de la Liceul „Antim Ivireanul" Rm. Vâlcea, pregătită de d-l profesor Bîzîc Augustin.

La Olimpiada de istorie, desfășurată la Baia Mare, au fost obținute două premii speciale, prin Diaconu Cristina Maria (clasa a VIII-a), de la Școala Gimnazială „Take Ionescu" Rm. Vâlcea, pregătită de d-na profesor Neamțu Aurelia și Aron Maria (clasa a XI-a), de la C.N. „Mircea cel Bătrân" Rm. Vâlcea, pregătită de d-l profesor Neamțu Ion Alexie.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...