Adina Dobrete şi Bogdan Pruteanu au pus umărul la campania VOCEA VÂLCII

De aproximativ o săptămână, Vocea Vâlcii a demarat o campanie umanitară, intitulată „Cutia cu zâmbete", campanie ce are ca scop ajutorarea copiilor sărmani, a celor ce provin din familii defavorizate sau a tinerilor instituţionalizaţi. În prag de sărbători, am vrut să le aducem un mic zâmbet pe buze unor copii ce nu poartă vina că s-au născut într-o lume crudă.

Alături de noi au venit oameni cu suflet mare, care din puţinul pe care-l au vor să dea şi acestor copii nevinovaţi. Adina Dobrete, consilier local PSD şi cadru didactic, a fost una din persoanele care a pus umărul la această campanie. Pe lângă cadourile pe care le-a pregătit chiar ea copiilor sărmani, Adina şi colegele ei profesoare de la Colegiul Naţional de Informatică „Matei Basarab" Rm. Vâlcea şi-au învăţat elevii să fie darnici şi să facă un copil fericit. Astfel s-au strâns zeci de cadouri, micuţii elevi de la Pedagogic dăruind din suflet jucării, hăinuţe, cărţi şi caiete, ce vor ajunge zilele următoare la copiii fără părinţi sau la cei ce fac parte din familii sărace.
bogdan pruteanu - cutia cu zambete copy
Nu putem să-l uităm nici pe consilierul local Bogdan Pruteanu, care s-a alăturat şi el campaniei „Cutia cu zâmbete" şi a dăruit mai multe hăinuţe şi jucării, care vor fi puse în cutii frumos ambalate, ce vor aduce bucurie în sufletul copiilor.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...