FOTO: Râmnicenii au luat cu asalt noul magazin Annabella A - Z

Noul magazin Annabella A-Z a fost inaugurat cu mare fast vineri, 11 aprilie 2014, pe bulevardul Dem Rădulescu. Râmnicenii s-au înghesuit să vadă noul concept al soţilor Mutu, ei putând vedea cu această ocazie o gamă bogată de produse, la preţuri extrem de bune.

La eveniment au fost prezente şi autorităţile judeţului, printre oficialităţi numărându-se primarul interimar Ion Gigi Mate, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea – Ion Cîlea, subprefectul Aurora Gherghina, deputatul Constantin Rădulescu, preşedintele PDL Vâlcea – Romulus Bulacu, şeful ISU Vâlcea – Adrian Mesescu, directorul DSV Vâlcea – Mihai Miclea, fostul primar al Râmnicului – Mircia Gutău, deputatul Romeo Rădulescu, Samoil Vâlcu şi mulţi alţii. 

annabella 4annabella 6annabella 7annabella 8annabella 5annabella 2annabella 1
Slujba a fost oficiată de episcopul Râmnicului, PS Lovişteanu, alături de alţi trei preoţi, iar oamenii au putut să intre în magazin începând cu ora 11.30, atunci când au luat cu asalt standurile, bucurându-se de preţurile promoţionale. „Construit în doar 4 luni, noul magazin Annabella A-Z, a reprezentat pentru noi provocarea de a lucra cu firme vâlcene şi mână de lucru vâlceană. Această nouă deschidere ne dă posibilitatea să oferim, pe piaţa muncii locală, alte 70 noi locuri de muncă în cadrul Annabella. Suntem mândri că am făcut un nou pas în evoluţia retailului vâlcean şi că, şi de această dată, suntem pionieri în a aduce în Vâlcea un concept de magazin în care punem accentul pe calitate, diversitate, experienţă de cumpărare şi servicii de calitate" - susţine Dan Mutu, director general Annabella.

annabella 9

Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...