Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Studenţii liberali lansează proiectul „O carte pentru un frate"

Membrii Biroului Permanent al Cluburilor Studenţeşti Liberale din România (CSL) au demarat proiectul "O carte pentru un frate", prin intermediul căruia se va crea un fond de carte pentru tinerii români din Ucraina.

În urma inventarierii situației reale, am constatat că fondul de carte românesc din Ucraina este învechit și foarte sărac. Având în vedere necesitatea asigurării unui număr semnificativ de carte românească pentru studenții români de la facultatea de limba română de la Universitatea din Ujgorod, dar și pentru școlile și instituțiile culturale românești din Ucraina, CSL demarează campania națională de strângere de cărți pentru românii din Ucraina: "O carte pentru un frate".

Astfel, studenţii liberali vâlceni vor fi în zilele de joi și vineri (17 și 18 aprilie 2014,) între orele 15.00 și 20.00, în centrul Râmnicului, zona Scuarul Mircea cel Bătrân pentru a se întâlni cu cei care vor să fie parte din acest proiect.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella