Studenţii liberali lansează proiectul „O carte pentru un frate"

Membrii Biroului Permanent al Cluburilor Studenţeşti Liberale din România (CSL) au demarat proiectul "O carte pentru un frate", prin intermediul căruia se va crea un fond de carte pentru tinerii români din Ucraina.

În urma inventarierii situației reale, am constatat că fondul de carte românesc din Ucraina este învechit și foarte sărac. Având în vedere necesitatea asigurării unui număr semnificativ de carte românească pentru studenții români de la facultatea de limba română de la Universitatea din Ujgorod, dar și pentru școlile și instituțiile culturale românești din Ucraina, CSL demarează campania națională de strângere de cărți pentru românii din Ucraina: "O carte pentru un frate".

Astfel, studenţii liberali vâlceni vor fi în zilele de joi și vineri (17 și 18 aprilie 2014,) între orele 15.00 și 20.00, în centrul Râmnicului, zona Scuarul Mircea cel Bătrân pentru a se întâlni cu cei care vor să fie parte din acest proiect.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...