Amenzi şi bunuri confiscate la firmele din Horezu

Acţiune de amploare în oraşul Horezu, dar şi în localităţile arondate, poliţiştii organizând razii pe linie de rutieră şi pe linie de prevenire şi combatere a faptelor antisociale. Astfel s-a ajuns să fie aplicate 27 de amenzi, în valoare totală de 10.635 lei, din care 22 au fost aplicate pentru infracţiuni rutiere, cinci şoferi rămânând permise de conducere.

Mai mult, poliţiştii au acţionat şi pe linie economică, ei verificând mai multe societăţi comerciale. Spre exemplu, la Bărbăteşti au constatat că o firmă comercializa mai multe produse pentru care nu aveau acte de provenienţă. „Societatea a fost sancţionată contravenţional conform art. 2 alin. 1 din Legea 12/1990 cu amendă în valoare de 2.000 lei, de asemenea a fost confiscată contravaloarea mărfurilor comercializate fără documente de provenienţă, respectiv suma de 1.511 lei" – se arată într-un comunicat al IPJ Vâlcea.

De asemenea, la o altă societate comercială din Horezu, poliţiştii au constatat că pentru sacii de porumb boabe şi tărâţe, pentru pungi, purina, grâu, mălai superior şi pâini rebut nu existau nici un fel de acte de proveninţă, motiv pentru care bunurile au fost confiscate de ANAF Vâlcea, iar inspectorii DSV au dat o amendă de 1.200 lei întrucât societatea nu avea punct de lucru declarat în comuna Vaideeni.
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...