Criminala de la Voiceşti riscă să stea 25 de ani după gratii

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au decis să o trimită în judecată, în stare de arest preventiv, pe criminala din Voiceşti. Mihaela Cernea, cetăţean suedez, şi-a omorât mătuşa prin asfixiere în seara de duminică, 16 martie 2014. După ce a comis crima, femeia s-a prezentat la sediul Poliţiei din Drăgăşani şi şi-a mărturisit fapta.

Conforma anchetatorilor de la Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Vâlcea şi procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea, Ana Costea, 78 de ani, şi nepoata sa Mihaela Cernea – 60 de ani, s-au luat la ceartă după ce bătrâna a ameninţat-o pe nepoata sa, venită din Suedia în data de 3 martie 2014 în vizită la casa din Voiceşti, că o va da afară din locuinţă. Atunci, cele două femei s-au luat la palme, iar, la un moment dat, Mihaela Cernea a luat o pernă şi a sufocat-o pur şi simplu pe mătuşa ei de 78 de ani, bătrână murind în câteva minute.

Dosarul a fost trimis la Tribunalul Vâlcea, acolo unde criminala va fi judecată pe fond. Dacă va fi găsită vinovată, Mihaela Cernea riscă să stea după gratii între 15 şi 20 de ani pentru omor calificat.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...