REȚETA ZILEI: Drob vegetal

08 Apr 2014
Ce vă trebuie? 4 cepe mari, 4 linguri fulgi de ovăz, 4-5 ouă întregi, 10 linguri nucă măcinată, ceapă verde, frunze pătrunjel, mărar, sare, piper, boia.

Cum se prepară? Ceapa se toacă fin și se călește cu puțină apă, apoi se adaugă 4 linguri fulgi de ovăz și se mai lasă pe foc un minut amestecând. Se dă deoparte se adaugă ouăle fierte și întregi, 10 linguri de nucă măcinată, se condimentează și se adaugă verdețurile. Se dă la cuptorul preîncălzit 40-45 minute într-o tavă de cozonac unsă cu puțin ulei. Nu se mai adaugă ulei în procesul de fabricație deoarece nucile conțin ulei. Se servește cu salată verde cu usturoi.

Poftă bună!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...