VÂLCEA: La volan, fără permis de conducere

Inconştienţi, tot mai mulţi tineri se urcă la volanul unei maşini deşi nu posedă permis de conducere, crezând că vor scăpa de poliţiştii de la rutieră. Numai că, agenţii SPR Vâlcea sunt din ce în ce mai prezenţi pe şoselele vâlcene şi îi depistează rapid pe cei ce încalcă legislaţia în vigoare.

Aşa s-a întâmplat şi în acest week-end, când doi tineri din Vâlcea au fost prinşi conducând fără permis de conducere. Primul a fost depistat vineri, 4 aprilie, în jurul orei 06.51, când poliţiştii l-au oprit în trafic, pentru un control de rutină, pe Adrian T. – 24 de ani, din Rm. Vâlcea. Acesta conducea pe DN 67, la Rm. Vâlcea, iar după ce a fost verificat în baza de date, a fost depistat că nu deţinea permis de conducere. Tânărul s-a ales cu un dosar penal.

Şi sâmbătă, 5 aprilie, poliţiştii au mai prins un fals şofer conducând pe drumurile publice. S-a întâmplat la Tomşani, iar tânărul depistat se numeşte Laurenţiu D., el recunoscând că nu are permis de conducere şi cu toate acestea a rulat un au autovehicul împrumutat pe DJ 646. Şi el s-a ales cu un dosar penal.
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...