Marile contracte de achiziţii sub lupa presei

Hotnews.ro şi Freedom House România lansează platforma „Dosare de Achiziţii Publice" care va monitoriza marile contracte şi dosarele de achiziţii aflate în instanţă.

Secţiunea îşi propune să ofere publicului o platformă on-line care să transparentizeze procesul de achiziţii publice prin monitorizarea felului în care se desfăşoară marile contracte pe bani publici încheiate în România.

Pe de altă parte, după modelul de succes „Dosare Anticoruptie", secţiunea lansată în 2 aprilie 2014 va monitoriza dosarele de achiziţii publice ajunse în instanţă, dar şi importanţi ordonatori de credite aflaţi în atenţia publică.

Pe lângă monitorizarea efectivă, secţiunea „Dosare de Achizitii Publice" îşi propune realizarea de studii şi evenimente în domeniu.

„Dosare de Achiziţii Publice" este o secţiune iniţiată de Hotnews.ro şi Freedom House România în cadrul proiectului „Combaterea fraudei in achizitii publice", derulat cu sprijinul financiar al Comisiei Europene prin „Programul de prevenire si combatere a criminalităţii" – Direcţia Generală Afaceri Interne.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...