REŢETA ZILEI: Gulii umplute cu carne la cuptor

03 Apr 2014
Ce vă trebuie? 4 gulii, 300 gr carne tocată, 20 gr orez, 1/2 ceapă, 1 lingură ulei, sare şi piper după gust. Pentru servire: smântână şi mărar proaspăt.

Cum se prepară? Carnea tocată se amestecă cu ceapa mărunţită, orezul (spălat şi scurs), sare şi piper, după gust. Guliile se spală, se zvântă, se curăţă de coajă şi se scobesc cu grijă. Se umplu cu compoziţia de carne şi se pun într-un vas cu 200 ml apă şi ulei. Se acoperă vasul şi pune la cuptor pentru 1 oră la 180 C. Guliile umplute cu carne se servesc cu smântână deasupra şi mărar tocat mărunt.

Poftă bună!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...